برای کامپوزیت در شرق تهران به کدام دندانپزشکی مراجعه کنیم؟

کامپوزیت نوعی ماده خمیری است که برای ترمیم پوسیدگی و تغییر رنگ و شکستگی دندان و درنتیجه زیبایی دندان ها استفاده می شود. ماده ای که در کامپوزیت استفاده می شود همان ماده ایست که برای پر کردن دندان استفاده می شود، که بسته به ریز یا درشت بودن مواد انواع مختلفی را تشکیل می دهد که در ماندگاری آن تاثیر گذار است.برای کامپوزیت در شرق تهران به کلینیک دکتر افتحی مراجعه کنید.

در مرحله اول دندان جرم گیری می شود سپس خشک شده که رطوبت نداشته باشد و مرحله بعدی چسیبدن ونیر کامپوزیت به سطح دندان ها  که با مواد اسیدی سطح دندان را متخلخل می کنند و در نهایت باندینگ انجام می شود.

کامپوزیت انواع متفاوتی دارد از جمله:

  • کامپوزیت ونیر: که به آن ارتودنسی فوری هم می گویند زیرا در اصل یک روش درمانی است برای رفع کجی دندان ها و روشی ارزان محسوب می شود.
  • کامپوزیت میکروفیل: ذرات ریز از کامپوزیت که لرای حالت دهی و صاف کردن سطح دندان ها کاربرد دارد.
  • کامپوزیت ips: این نوع کامپوزیت با مواد سرامیکی ترکیب شده و مقاومت بیشتری دارد و تغییر رنگ کمتری دارد.
  • نانو کامپوزیت: ترکیب میانه از مواد ریز دانه و درشت دانه است که باعث حالت دهی و مقاومت بهتر دندان می شود. برای ماندگاری کامپوزیت نگهداری لازم هم نیاز است حفظ اصول تغذیه ، استفاده مرتب از مسواک ، استفاده کمتر از مواد رنگی مثل چای و قهوه را شامل می شود.

تفاوت لمینت با کامپوزیت چیست؟

کامپوزیت نوعی لمینت است با این تفاوت که لمینت نیاز به قالب گیری دارد اما کامپوزیت نیاز به قالب گیری ندارد لمیننت سرامیکی قابلیت شکل دهی ندارد و در دندان شکسته جواب نمی دهد و کامپوزیت قابلیت شکل دهی دارد.

کامپوزیت در شرق تهران

کامپوزیت در شرق تهران

عوارض کامپوزیت دندان چیست ؟

 کامپوزیت دندان روشی برای زیبایی بیشتر شماست. اما اگر این روش به درستی انجام  نشود می تواند نتیجه عکس بدهد و سلامتی شما را در خطر بیاندازد. ماده کامپوزیت یک ماده آزمایشگاهی نیست. این ماده در کلینیک دندانپزشکی و توسط متخصص تهیه می شود. اگر این ماده به خوبی تهیه نشده باشد و نصب روکش دندان به خوبی صورت نگیرد مشکلات زیادی را برای مراجعه کننده به دنبال خواهد داشت. بنابراین لازم است با انتخاب پزشک حرفه ای که مهارت و تجربه کافی دارد ریسک کار را تا جایی که می شود پایین بیاوریم.

کامپوزیت می تواند باعث التهاب و تورم لثه بشود که امری نادر است اما اگر پیش آمد بدانید که اتفاق بدی نیست و باید با مراجعه به دندانپزشک اقدام درمانی را صورت دهید. کامپوزیت کردن دندان نسبت به سرامیک مقاومت کمتری دارد پس احتمال شکستگی آن وجود دارد. از طرفی تعویض آن هم آسان تر و سریعتر است.

کامپوزیت ها نسبت به سرامیک دندان و دندان اصلی بیشتر لکه می گیرند پس نیازمند مراقبت بیشتر هم هستند.

بهترین مارک کامپوزیت دندان چیست؟

در بازار برند های بسیاری وجود دارند. و از کامپوزیت های ارزان قیمت تا مدل های گران قیمت یافت می شوند. در بازار ایران اصولا برند های ژاپنی، آمریکایی و آلمانی بیشتر طرفدار دارند. بهترین برند کامپوزیت در شرق تهران در کلینیک دکتر افتحی ارائه می شود.

ترکیبات کامپوزیت دندان

کامپوزیت ها بر خلاف تصور کلی ترکیب خاص و عجیب و غریبی ندارند. از سه بخش اصلی ماتریس، فیلر و کوپل کننده ها تشکیل شده اند. ماتریس رزین قسمت اصلی کامپوزیت دندان را تشکیل می دهد که کیفیت آن ارتباط مستقیم با کیفیت نهایی کار خواهد داشت. فیلر ها از جنس کوارتز و سرامیک هستند و در کنار کوپل کننده بخش مقاومت را بر عهده دارند. ترکیبات این مواد با کیفیت کار ارتباط مستقیم دارد در واقع توانایی و مهارت دندانپزشک حرف آخر را برای زیبایی دندان شما می زند.

آیا کامپوزیت دندان درد دارد؟

همیشه برای تعداد زیادی از همشهریان عزیز دندان پزشکی یک مکان ترسناک بوده است. مکانی که قرار است در آن جا درد زیادی را تحمل کنیم!

واقعیت اما این است که در گذشته این گونه بوده است و به دلیل کمبود امکانات و توانایی پزشک ها، دندان پزشکی مکانی بود که از ترس زیاد خیلی مشتاق رفتن به آنجا نبودیم. اما امروزه با پیشرفت علم و ابزارهای مهندسی، دیگر خبری از درد نیست.

در لمینیت دندان معمولا پیش می آید که برای رسیدن به نتیجه هرچه بهتر، خیلی کم دندان را بتراشند تا قالب درست جا بخورد و این کار شاید خیلی کم درد داشته باشد. اما در کامپوزیت کردن دندان ها چون ماده توسط پزشک روی دندان گذاشته می شود، به شکل دندان فرم دهی می شود و معمولا نیازی به تراش دادن دندان نیست. پس باید گفت در اکثر مواقع کامپوزیت دندان روشی بدون درد است و می توانید با خیال راحت برای اصلاح طرح لبخند تان به مطب دندان پزشکی بروید!

انواع رنگ کامپوزیت دندان

رنگ های کامپوزیت دندان اصولا سفید هستند و درجه بندی دارند. تصمیم گیری رنگ معمولا بر عهده خود شما است. گاهی دندانپزشک تشخیص می دهد که می تواند از رنگی هم رنگ دندان های شما استفاده کند تا هماهنگی لازم شکل گیرد. در بعضی مواقع هم چند جلسه برای سفید کردن دندان وقت می گذارد و سفید ترین کامپوزیت را استفاده می کند. با توجه به این که بیشتر افراد سفید با درجه بالا می خواهند، روش دوم مرسوم تر است. در هر صورت این شما هستید که انتخاب می کنید چه رنگی را برای زیبایی دندان هایتان انتخاب می کنید.

امکان برداشتن کامپوزیت دندان

بسیاری از کسانی که در مورد کامپوزیت زیبایی دندان مطالعه می کنند و قصد انجام آن را دارند برایشان سوال پیش می آید که اگر بعد از مدتی به دلیل شکستگی یا هر اتفاق دیگر نیاز بود که برداشته شود آیا امکان برداشتن کامپوزیت وجود دارد؟

پاسخ ما این است که کامپوزیت های دندان در ۸۰ درصد مواقع قابل برداشته شدن هستند و در ۲۰ درصد باقی مانده هم می توان آنها را جایگزین کرد. بیشتر دندانپزشک ها در هنگام کامپوزیت کردن دندان ها را تراش نمی دهند تا بعدا بشود آنها را برداشت و بدون آن ها هم دندان جلوه خوبی داشته باشد. اما در مواقع نادری که پزشک مجبور به تراشیدن دندان شود هم جای نگرانی نیست. همیشه می توان کامپوزیتی را جایگزین قبلی کرد.

 

کامپوزیت

کامپوزیت

کامپوزیت ها را می توان به عنوان رزین های فعال شیمیایی (خود کیور) و رزین های فعال فتوشیمیایی (لایت کیور) طبقه بندی کرد. رزین های خود کیور به صورت دو خمیر عرضه می شوند. پلیمریزاسیون زمانی فعال می شود که این دو خمیر با هم مخلوط شوند. معایب آن این است که ممکن است هوا در هنگام اختلاط به مخلوط وارد شود و در نتیجه مواد ضعیف شود و اپراتور نمی تواند زمان کار را پس از اختلاط کنترل کند. رزین لایت کیور به صورت خمیر منفرد با استفاده از سیستم آغازگر حساس به نور و منبع نور برای فعال سازی عرضه می شود. نیازی به اختلاط ندارد که باعث می شود قوی تر و کمتر لک شود و زمان کار کاملاً قابل کنترلی دارد. با این حال، فشار حاشیه ای بالاتری را در طول پخت نشان می دهد و فقط در عمق محدود (2-3 میلی متر) عمل می کند. اگرچه این درمان افزایشی مزایایی را نشان می دهد، اما تقاضا برای درمان فله هرگز متوقف نشده است. برخی از محصولات جدید ادعا کرده اند که عمق پخت می تواند تا 4 میلی متر باشد (عمق پخت رزین های پخت دوگانه نامحدود است زیرا ترکیبی از فناوری شیمیایی و لایت کیور است)، اما عملکرد بالینی آنها به طور کامل ارزیابی نشده است.

کامپوزیت دندان خمیری است که از یک رزین اکریلیک مخلوط با ذرات سرامیکی تشکیل شده است که در تماس با نور قدرتمند، سختی بسیار شبیه به دندان انسان پیدا می کند.

مزیت اصلی کامپوزیت این است که بدون نیاز به کوچک کردن، تراشیدن یا مثله کردن آن بر عیب دندان می افزاید. کامپوزیت ماده ای با چسبندگی قوی است که با آن قطعه به گونه ای بازسازی می شود که انگار یک مجسمه است.

سایه های کامپوزیت زیادی وجود دارد که کاملاً با دندان شکسته مطابقت دارد. به قدری خوب عمل می کند که به همان اندازه برای حل سایر مشکلات لبخند زیبایی مانند دندان های جدا شده، دیاستم یا تتراسایکلین ها به کار می رود.

مدت زمان کامپوزیت ها بین هفت تا ده سال است. با این حال، باید در نظر داشت که در همه موارد به عادات و عوامل فردی بستگی دارد.

رزین های کامپوزیت یا کامپوزیت ها رایج ترین مواد دندانپزشکی امروزی هستند که هم برای بازسازی های زیبایی قدامی و هم برای پرکردن یا آب بندی دندان های خلفی استفاده می شوند.

کامپوزیت ها از یک ماتریس آلی و ذرات پرکننده (تامین سختی و استحکام) تشکیل شده اند و به کامپوزیت های میکروذرات، ریز ذرات و کامپوزیت های هیبریدی طبقه بندی می شوند.

خواص کامپوزیت آن عبارتند از: رفتار در برابر تغییرات حرارتی و خاصیت ارتجاعی مشابه دندان، انقباض کم در برابر پلیمریزاسیون، رادیوپاسیته و مقاومت بالا در برابر سایش و خستگی.

برای کسب اطلاعات بیش تر در مورد کامپوزیت در شرق تهران می توانید با دکتر افتحی در ارتباط باشید.